Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Minulla ei ehkä ollut kesämökkiä tai mitään mutta sain hyväksyntää. Siihen meni aikaa mutta onneks kärsivällisyys oli se jolla pärjäsin.

January 27, 2017

Nimeni on Luyeye Konssi taitelija nimi on Seksikäs Suklaa.

Vietin osan mun lapsuudestani Salossa.
Olin ainut ulkomaalainen meidän koulussa.
Se oli jännää siinä että muistan miten mua kohdeltiin ja tuli monesti väärinymmärryksiä vaan sen takia että olin tumma. Kaikki on omasta asenteesta kiinni, vaikka minua kiusattiin ja pilkattiin mä otin asiat huumorilla.

En missään nimessä hävennyt että synnyin tälläisen mikä oon. Kuulin neekeri huutoja ala-aasteella niin paljon että kävelin aina ohi vaan kun joku sitä huusi. En huomioinut tai antanut tilaa sille negatiiviselle energialle. Olisin voinut kerää vihaa ja alkaa käyttäytyy samalla tavalla ja haukkuu takas. Tiesin että ei sillä pääse pitkälle.

Kesäloman jälkeen kun palasin kouluun, muistan että ajanmyötä haukkuminen alkoi vähentyä ja niitä alkoi kiinnostaa mitä oon tehnyt kesän ajan.

Ne alkoivat ymmärtää mua ja tajuamaan että minähän teen ihan samoja asioita kuin he.

Minulla ei ehkä ollut kesämökkiä tai mitään mutta sain hyväksyntää. Siihen meni aikaa mutta onneks kärsivällisyys oli se jolla pärjäsin.


Nykyään oon edelleen yhteyksissä mun Salolaisiin ystäviin.T: Luyeye Konssi
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

ARJA TIILI DANCE COMPANY

Intomieliset ry.
Helsinki 
Y-tunnus 2272183-7