OHJAAJAT

Break The Fight!® BTF- taidetoiminnan ohjaajat ovat alansa parhaimmistoa! 


 

Breaking:

Lauri "Laxa" Peltonen on helsinkiläinen breikkari, nykytanssiin erikoistunut ammattitanssija sekä monialainen taiteilija, joka on esiintynyt ja opettanut sekä Suomessa että ulkomailla. Lauri on yksi King Kontrast Crew -breikkiryhmän perustajajäsenistä. Hän on myös tanssitaidetta ja musiikkia yhdistävän Oneiros Resort -taideryhmän perustaja. Lauri on opettanut breikkiä, kaatumista, lattialiikkumista, akrobatiaa sekä tietoisuustaitojen yhdistämistä kehon käyttöön. Häntä kiinnostaa erityisesti tanssin, liikunnan ja kehonhuollon yhdistyminen arkielämän osaksi ja näiden rooli terveellisen elämän ja hyvinvoinnin kulmakivinä. Breikki onkin äärimmäisen monipuolinen ja kattava tapa yhdistää kehollisuus ja sen mahdollisuudet osaksi elämää.

Rap:

Arto Muukka on helsinkiläinen räppäri, joka on koko ikänsä ollut ihastunut sanojen ilmaisuvoimaan.  Räppiä Arto on tehnyt jo noin 11 vuoden ajan.  Ammatiltaan Arto on nuoriso-ohjaaja ja opiskeluaikoinaan Arto pyöritti vuoden verran nuorisopalveluiden Puukkopaja -studiota.
 

Emilia Neuvonen on laulaja-lauluntekijä, joka tekee musiikkia ja keikkailee artistinimellä Emilianne.Emilialla on kokemusta biisipajojen ohjauksesta lapsille ja nuorille usean vuoden ajalta ja hän on toiminut vastaavana biisinkirjoitusohjaajana RIMLAB-biisipajoissa neljän vuoden ajan. Lisäksi hän on ohjannut myös musiikkiteatteria ja hän työskentelee myös näyttelijänä.Emiliannen räppityöpajoissa pureudutaan hiphopin historiaan, kirjoitetaan lyriikkaa, tehdään tekniikkaharjoitteita; kaivetaan esiin jokaisen opiskelijan sisäinen MC.Emiliannen tavoitteena on, että jokainen BTF-koulukurssille osallistunut on kirjoittanut kurssin loppuun mennessä oman biisin, joko itselleen tai muille esitettäväksi.


DJ/beatbox:
Diego “mp3” Machado, hurmaava musiikin ja esittävän taiteen moniosaaja on alkujaan kotoisin
Brasiliasta. Diegon tie on kulkenut Sao Paulon faveloista kansainvälisille areenoille.
Hip-hop-kulttuuria rakastava beatboxer-taiteilija on elänyt koko ikänsä hip-hop kulttuurin
keskellä ja käynyt läpi kaikki hip-hop-kulttuurin elementit. Diego on beatboxauksen uranuurtaja ja voittanut lukuisia Talent- kilpailuja Brasiliassa. Hän on myös ilmiömäinen äänten imitoija ja erikoisosaamisenaan ovat erilaiset luontoäänet. Diego on esiintynyt usean vuoden kansainvälisesti mm. Voca People -ryhmän keulakuvana. Hän on toiselta ammatiltaan liikunnanohjaaja. Vapaa-ajallaan Diego piirtää ja suunnittelee
mielellään, ja hioo graafisen suunnittelun taitojaan entistä taidokkaammiksi.​

 

Jere "Iskulaatikko" Pehkonen on Suomen beatbox-skenen pioneerejä. Vuonna 2005 Iskulaatikko voitti Pohjoismaiden Beatbox-mestaruuden ja on voittanut myös Beatboxin Suomen mestaruuden. Hän on esiintynyt niin klubeilla kuin suurilla lavoilla jo vuosikymmenen ajan sekä suomessa että ulkomailla. Mainittavia esiintymisiä ovat mm. lämppärinä esiintymiset Busta Rhymesille sekä 50 Centille.

Graffiti:

Santeri "Roy" Karttunen on pitkän linjan graffitimaalari ja kuvataiteilija. Santerilla on 16 vuoden kokemus graffitimaalaamisesta ja viimeisten vuosien ajan hän on aktiivisesti toiminut alalla, muun muassa ohjaten työpajoja ympäri Suomea. Koulutukseltaan Santeri on teollinen muotoilija ja kuvataidekasvattaja, ja viimeistelee tällä hetkellä Lapin yliopistoon kuvataidekasvatuksen maisteriopintojaan. Opettajana hän on rauhallinen ja erilaiset oppijat huomioiva, ja osaa antaa vinkkejä jokaisen omaan kehitykseen heidän tyylissään. Työpajoissa korostuvat yhdessä tekeminen ja vapaa luova ilmaisu.

https://www.santerikarttunen.com/

Break the Fight! Kummina ja mentorina vuosina 2015-2018 toimi lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila.

 

Break the Fight! Kummeina toimivat myös b-boy Ätä aka Dennis Nylund ja

kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto.

 

 

B-BOY LAXA

ARTO MUUKKA

MP3

EMILIANNE

ISKULAATIKKO

ROY

ARJA TIILI DANCE COMPANY

Intomieliset ry.
Helsinki 
Y-tunnus 2272183-7

Break the Fight Oy

Y-tunnus 3134291-9

 

Toiminnanjohtaja / Toimitusjohtaja Managing Director / CEO

Arja Tiili

+358 50 375 67 28

arja@arjatiili.fi

Vastaava tuottaja/ Executive Producer

Pia Liski

+358 40 737 32 35

tuottaja@arjatiili.fi