OHJAAJAT

Break The Fight!® BTF- toiminnan taideohjaajat ja taidekummit ovat alansa parhaimmistoa! 

 

Breaking

BTF-taideohjaaja ja taidekummi kouluilla

Lauri "Laxa" Peltonen on helsinkiläinen breikkari, nykytanssiin erikoistunut ammattitanssija sekä monialainen taiteilija, joka on esiintynyt ja opettanut sekä Suomessa että ulkomailla. Lauri on yksi King Kontrast Crew -breikkiryhmän perustajajäsenistä. Hän on myös tanssitaidetta ja musiikkia yhdistävän Oneiros Resort -taideryhmän perustaja. Lauri on opettanut breikkiä, kaatumista, lattialiikkumista, akrobatiaa sekä tietoisuustaitojen yhdistämistä kehon käyttöön. Häntä kiinnostaa erityisesti tanssin, liikunnan ja kehonhuollon yhdistyminen arkielämän osaksi ja näiden rooli terveellisen elämän ja hyvinvoinnin kulmakivinä. Breikki onkin äärimmäisen monipuolinen ja kattava tapa yhdistää kehollisuus ja sen mahdollisuudet osaksi elämää. Laxa toimii Break the Fight! BTF-Mahdollisuus kuulua-hankkeessa taideohjaajana ja taidekummina 2019-2021.

 

Graffiti

BTF-taideohjaaja ja taidekummi kouluilla

Santeri "Roy" Karttunen on pitkän linjan graffitimaalari ja kuvataiteilija. Santerilla on 16 vuoden kokemus graffitimaalaamisesta ja viimeisten vuosien ajan hän on aktiivisesti toiminut alalla, muun muassa ohjaten työpajoja ympäri Suomea. Koulutukseltaan Santeri on teollinen muotoilija ja kuvataidekasvattaja, ja viimeistelee tällä hetkellä Lapin yliopistoon kuvataidekasvatuksen maisteriopintojaan. Opettajana hän on rauhallinen ja erilaiset oppijat huomioiva, ja osaa antaa vinkkejä jokaisen omaan kehitykseen heidän tyylissään. Työpajoissa korostuvat yhdessä tekeminen ja vapaa luova ilmaisu. Santeri toimii Break the Fight! BTF-Mahdollisuus kuulua-hankkeessa taideohjaajana ja taidekummina 2019-2021.

DJ/beatbox

BTF-taideohjaaja

Jere "Isku" Pehkonen on Suomen beatbox-skenen pioneerejä. Vuonna 2005 Iskulaatikko voitti Pohjoismaiden Beatbox-mestaruuden ja on voittanut myös Beatboxin Suomen mestaruuden. Hän on esiintynyt niin klubeilla kuin suurilla lavoilla jo vuosikymmenen ajan sekä suomessa että ulkomailla. Mainittavia esiintymisiä ovat mm. lämppärinä esiintymiset Busta Rhymesille sekä 50 Centille.

Jere ei tällä hetkellä toimi BTF- tehtävissä mutta vierailee BTF-näyttämö- ja katukiertue-esityksissä sekä tapahtumissa tarvittaessa. Jere on toiminut Break the Fight! BTF-Mahdollisuus kuulua-hankkeen taideohjaajana 2018-2020.

Break the Fight! -kummina ja mentorina vuosina 2015-2018 toimi lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila.

 

Break the Fight! -kummeina ovat toimineet myös b-boy Ätä aka Dennis Nylund ja

kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto.

 

 

BTF_VUONIITTY_TEOS_PROSESSI_1.jpg
Screen Shot 2016-03-31 at 17.01.43.png

ISKU

laxa_promokuva1.jpg

B-BOY LAXA

Santeri ohjaajakuva (1).jpg

ROY

BTF_logo_icon.png
BTF_logo_icon.png