Breikkaa koulukiusaamista vastaan!  


Break the Fight® BTF

 

Break the Fight® BTF on vuonna 2014 käynnistetty kulttuuripalvelukonsepti, jossa koulukiusaamista ja syrjäytymistä ehkäistään katukulttuurin ja tanssin keinoin. Break the Fight® BTF-työpajat (breikkaus, dj/beatboxaus, räppilyriikka ja graffiti) tarjoavat kaikille nuorille mahdollisuuden tehdä, onnistua ja liikkua yhdessä. Taideyöpajat sopivat kaikille kouluasteille. Taideyöpajoissa käsitellään koulukiusaamista ja erilaisuuden hyväksymistä oman kehon, tunteiden ja liikkeen kautta.

 

Tarjoamme myös kolmen kuukauden mittaista Break the Fight® BTF-kurssitoimintaa. Kouluille on tehty oma 12-viikon kurssikokonaisuus, jossa opitaan kaikkia hip hopin lajeja; breikkausta, dj/beatboxausta, räppilyriikkaa ja graffititaidetta.Tällöin taidetyöpajoja pidetään kerran viikossa. Kurssikokonaisuuden päätteeksi järjestetään koululaisten omat jamit, jossa pääsee tutustumaan kaikkiin lajeihin.Taideyöpajat soveltuvat kaikille. Työpajoja ohjaavat kokeneet hip hop- kulttuurin ammattilaiset. Yhden työpajan kesto on 90 minuuttia. Räätälöimme tilauksesta myös erilaisia ja eri mittaisia BTF-kokonaisuuksia.

 

Taidetyöpajat sopivat kaikille kouluasteille. Viemme kouluille väkivallattomuuden sanomaa, sillä kiusaaminen on aina väkivaltaa ja siihen pitää puuttua.

 

Työpajan suositellut ryhmäkoot jakautuvat seuraavasti:

max. 25 oppilasta, max. 35 oppilasta, max. 45 oppilasta, max 55 oppilasta.

 

Breikkityöpajoja vetävät kokeneet tanssipedagogit.
DJ, beatbox, rap lyriikka ja graffiti työpajojen vetäjinä nähdään joukko hip hop-kulttuurin ammattiartisteja. 

 

Break the Fight® BTF - koulukiertue

 

Järjestämme Break the Fight! BTF - koulukiertueita, joilla pääsemme esittelemään toimintaamme, oppilaat pääsevät tutustumaan ja kokeilemaan eri hip hop- lajeja, mukana myös uusi duetteoteos Break the Fight - Inclusion! jonka kautta päästään tutustumaan tanssitaiteeseen. Teoksessa sekoitellaan nykytanssia ja breikkausta sekä live beatboxataan ja kuullaan DJ- Iskun biittejä.

 

Break the Fight® -näyttämöteokset ja tapahtumat

 

Ohjelmistossamme on eri mittaisia näyttämöteoksia.

Uusin duetto Break the Fight - Inclusion! 15 min. saa ensi-iltansa syksyllä 2020. Break the Fight - Breaking Borders! 35 min., Break the Fight - I was here! 40 min., Break the Fight - In Love! -duetto 15 min. sekä muita BTF-tapahtumakokonaisuuksia. Olemme tehneet BTF- hip hop- nuorisotapahtumia kauppakeskuksissa, kyläjuhlissa, koulujuhlissa ja kaupunkitapahtumissa kuin myös omina tapahtuminaan kulttuurikeskuksissa. 

 

Pyydä tarjous sähköpostilla.

Olethan meihin yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää!

 

Arja Tiili

BTF-toiminnanjohtaja

p. 050 375 6728

S-posti: arja@arjatiili.fi

Pia Liski

Vastaava tuottaja

Arja Tiili Dance Company

S-posti: tuottaja@arjatiili.fi

 

BREAK THE FIGHT