OSALLISTU!

KOULUILLE

Ota yhteyttä ja varmista omat työpajasi

tai kurssikokonaisuutesi. Työpajoja ja 

kursseja järjestetään ympäri maata ja niihin voidaan sisällyttää useita eri elementtejä: Breakdance, DJ -toiminta, 
lyriikka / rap -työpajat, graffitimaalaus tai

beatboxing. Toiminta sopii osaksi liikunnanopetusta tai ryhmäyttäväksi

opetusmuodoksi. 

 

MEDIALLE

Valtakunnallinen Break the Fight! -hanke ajaa hyvää asiaa: Koulukiusaaminen, suvaitsevaisuus ja erilaisuuden hyväksyminen ovat aina ajankohtainen aihe mediassa. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme eri medioiden

edustajille.  

KUNNILLE

Break the Fight! -hankeen kurssit, työpajat sekä näyttämöesitys täydentävät kuntien kulttuuri-, ja nuorisotyön palveluiden tarjontaa. Hip Hop kulttuuri ja sen eri elementit edustavat maailman suurinta ja suosituinta nuorisokulttuurin alalajia. Puhuttele nuoria heidän omalla kielellään, Hip Hopin kautta.

 

YRITYKSILLE

Break the Fight! tarvitsee myös yritysten tukea. Haluatko rakentaa pitkäaikaista tai kampanjakohtaista näkyvyyttä ja liittää brändisi hyvän asian puolesta toimivaan, valtakunnalliseen hankkeeseen?
Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää mahdollisuuksistamme yhteistyöhön.

LIITY TUKIJAKSI

IIntomieliset ry on rekisteröity yhdistys joka toimii valtakunnallisesti.

 

Pitääksemme Break the Fight! -työpajojen hinnat kouluille ja kunnille mahdollisimman edullisina tarjoamme yksityisille henkilöille mahdollisuuden liittyä Intomieliset ry:n kannatusjäseneksi. 

 

Kannatusjäsenmaksut ohjataan
Break the Fight! -hankkeen kuluihin. Liittymällä kannatusjäseneksi saat jatkuvasti ajankohtaista tietoa hankkeesta ja voit osallistua edistämään hankkeen näkyvyyttä valtakunnallisella tasolla. 

 

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ

ARJA TIILI DANCE COMPANY

Intomieliset ry.
Helsinki 
Y-tunnus 2272183-7