OSALLISTU!

KOULUILLE
KUNNILLE
LIITY TUKIJAKSI

Ota yhteyttä ja varmista omat työpajasi

tai kurssikokonaisuutesi. Työpajoja ja 

kursseja järjestetään ympäri maata ja niihin voidaan sisällyttää useita eri elementtejä: breiking, deejaying, beatboxaus, rap ja graffitityöpajat. Toiminta sopii osaksi liikunnan, kuvaamataidon, musiikin tai yhteiskunnallisten ilmiöiden opetusta sekä ryhmäyttäväksi

opetusmuodoksi. Olemme BTF-koulukurssitoimintamme kautta Suomi mallin pioneeritoimija. Hip hop- taidetoimintaa koulupäiviin 12-viikkoisilla kurssikokonaisuuksilla. Rakennetaan juuri teidän koulullenne sopiva kokonaisuus.

 

MEDIALLE

Valtakunnallinen Break the Fight! BTF-toiminta ajaa hyvää asiaa: Koulukiusaaminen, suvaitsevaisuus ja erilaisuuden hyväksyminen ovat aina ajankohtainen aihe mediassa. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme eri medioiden edustajille.  

Break the Fight! BTF-koulukurssit, työpajat sekä näyttämöesitykset täydentävät kuntien kulttuuri-, opetus- ja nuorisotyön palveluiden tarjontaa. Hip Hop -kulttuuri ja sen eri elementit edustavat maailman suurinta ja suosituinta nuorisokulttuurin alalajia. Puhuttele nuoria heidän omalla kielellään, Hip Hopin kautta.

 

YRITYKSILLE

Break the Fight! BTF -tarvitsee myös yritysten tukea. Haluatko rakentaa pitkäaikaista tai kampanjakohtaista näkyvyyttä ja liittää brändisi hyvän asian puolesta toimivaan, valtakunnalliseen BTF-toimintaan?
Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää mahdollisuuksistamme yhteistyöhön.

IIntomieliset ry on rekisteröity yhdistys joka toimii valtakunnallisesti.

 

Pitääksemme Break the Fight! BTF-työpajojen hinnat kouluille ja kunnille mahdollisimman edullisina tarjoamme yksityisille henkilöille ja yhteisöille kuin myös yrityksille mahdollisuuden liittyä Intomieliset ry:n kannatusjäseneksi. 

 

Kannatusjäsenmaksut ohjataan
Break the Fight! -toiminnan kuluihin. Liittymällä kannatusjäseneksi saat jatkuvasti ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja voit osallistua edistämään BTF-toiminnan näkyvyyttä valtakunnallisella tasolla. 

 

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Nimi *

Sähköposti *

Aihe

Viesti

ARJA TIILI DANCE COMPANY

Intomieliset ry.
Helsinki 
Y-tunnus 2272183-7

Break the Fight Oy

Y-tunnus 3134291-9

 

Toiminnanjohtaja / Toimitusjohtaja Managing Director / CEO

Arja Tiili

+358 50 375 67 28

arja@arjatiili.fi

Vastaava tuottaja/ Executive Producer

Pia Liski

+358 40 737 32 35

tuottaja@arjatiili.fi